Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συγχαρητήρια επιστολή της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Π.Δ.Ε. για την υπόθεση αρχαιοκαπηλείας

 Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εκφράζει δημοσίως τα συγχαρητήριά της σε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που εργάστηκαν μεθοδικά και αποτελεσματικά σε δύσκολες εργασιακές συνθήκες για την εξάρθρωση της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης αρχαιοκαπήλων που δραστηριοποιούντο στην Πάτρα και άλλες πόλεις ανά την ελληνική επικράτεια.
Με την επιτυχία αυτή, η Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύει ότι παρά τις τρομακτικές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό, οι Υπηρεσίες της και οι συνάδελφοι μοχθούν καθημερινά με αυταπάρνηση και ηρωισμό, για την προστασία της κοινωνίας και της χώρας μας από το οργανωμένο έγκλημα και την ανομία, ώστε να αισθάνεται ο πολίτης ασφαλής.
Χρέος όλων μας είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε επιζητώντας από την πολιτεία να διαθέσει τους αναγκαίους πόρους για τον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Αστυνομίας και για την πολύπλευρη θωράκιση του Έλληνα αστυνομικού από τους κινδύνους που τον απειλούν στον αδυσώπητο πόλεμο με το έγκλημα, εγχώριο και διεθνικό, σε μια εποχή διαρκώς κλιμακούμενης βίας και ανασφάλειας.
Για το Διοικητικό συμβούλιο
Ο Πρόεδρος:
Χρήστος Παν. Μαζαρακιώτης
Αστυνομικός Διευθυντής
Ο Γεν. Γραμματέας:
Ανδρέας Αθαν. Πλέσσιας
Αστυνομικός Υποδιευθυντής

πηγή: thebest.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :