Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Την Αστυνομία της Κύπρου εκπαίδευσε κλιμάκιο της Δ.Τ.Ε. σε θέματα γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης

 


Ακολουθεί η ανάρτηση της Κυπριακής Αστυνομίας στο facebook Φίλες και φίλοι, 
Μετά από αίτημα μας προς την Ελληνική Αστυνομία για επανάληψη της εκπαίδευσης που έγινε το 2004 σε θέματα γρήγορης και ασφαλούς οδήγησης, αυτή ανταποκρίθηκε αποστέλοντας στην Κύπρο τρεις εκπαιδευτές της Διεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών με επικεφαλής τoν Αστυνομικό τους Διευθυντή Απόστολο Μπαμπίλη. Η εκπαίδευση ήταν διάρκειας μιας εβδομάδας (03/10/2016-07/10/2016). Τα θεωρητικά μαθήματα έγιναν στην Αστυνομική Ακαδημία ενώ η πρακτική έγινε στην Πίστα Speedway στην Άχνα. Την εκπαίδευση παρακολουθήσαν συνολικά 18 άτομα από διάφορα Tμήματα και Επαρχίες, καθώς και από το S.B.A.
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν οριακά σε ελεγχόμενο και ασφαλισμένο χώρο τόσο τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα όσο και τις μοτοσυκλέτες. Έγιναν διάφορες ασκήσεις με κώνους καθώς και οδήγηση με ψηλές ταχύτητες μέσα στην πίστα με αποτέλεσμα οι οδηγοί να γνωρίσουν καλυτέρα τον τρόπο χειρισμού των οχημάτων τους και να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητες τους ώστε να μπορούν να οδηγούν γρηγορότερα αλλά με ασφάλεια.
Οι συμμετέχοντες με το πέρας της εκπαίδευσης εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας αλλά και για την άκρως επαγγελματική στάση την όποια είχαν την κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Ακόμη θερμές ευχαριστίες καθώς και αναμνηστικό ενθύμιο αποδόθηκαν στον κ. Χρίστο, ιδιοκτήτη της πίστας Speedway, η όποια μας παραχωρήθηκε αφιλοκερδώς.Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :