Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Κουρουμπλής - Αναγνωστάκης στο Ηράκλειο για το συνέδριο της ΕΛ.ΑΣ

 Παρουσία του ΥΠΕΣ Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνου Τσουβάλα του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη αλλά και του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, Γιάννη Κατσιαμάκα, αρχίζουν το πρωί της Παρασκευής Ηράκλειο οι εργασίες του διήμερου ετησίου συνεδρίου των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Candia Maris στην Αμμουδάρα ενώ η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 09.30 το πρωί. 
Επίσης, το παρών θα δώσουν Αξιωματικοί που υπηρετούσαν στην Κρήτη για πολλά χρόνια όπως ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, o Υποστράτηγος Γιώργος Σκανδαλάκης αλλά και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγος, Νίκος Χριστοφάκης. 
Παρόντες θα είναι ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, οι επικεφαλής των Αστυνομικών Διευθύνσεων και από τους 4 Νομούς της Κρήτης καθώς και όλοι οι Αξιωματικοί του νησιού. 
Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:
Την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε με την πολύπλευρη κρίση στη χώρα μας να έχει λειτουργήσει καταστροφικά σε όλα τα επίπεδα, ο έλληνας αστυνομικός καλείται να φέρει εις πέρας μία δύσκολη και διττή αποστολή. Από τη μία, να διαφυλάξει τη στοιχειώδη νομιμότητα και την κοινωνική ειρήνη χωρίς να θίξει τον φλοιό των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και από την άλλη, να εξασφαλίσει την ομαλή απόλαυση των άυλων και υλικών αγαθών από όλους, συμβάλλοντας στην άμβλυνση ή έστω στη μη περαιτέρω διεύρυνση του κοινωνικού ρήγματος.


Η Αστυνομία μέσα από την συνδικαλιστική της δράση στοχεύει στην εύρεση τρόπων και μεθόδων προστασίας και διαφύλαξης των πολύτιμων αυτών αγαθών του ανθρώπου. Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης η κορυφαία ετήσια διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

πηγή:ekriti.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :