Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

«Μαρτυρία» αστυνομικού για τα προσφυγόπουλα: Ναι, υπάρχει θέμα μετάδοσης... αγάπης, γέλιου και ανθρωπιάς!

 

Δείτε τι έγραψε στο Facebook ένας άνθρωπος που έζησε με τα προσφυγάκια-μεταναστάκια σε πολλές περιοχές της χώρας

«Πρώτο κουδούνι» σήμερα για 1.500 προσφυγόπουλα σε 20 σχολεία σε όλη τη χώρα και η ατμόσφαιρα είναι «ηλεκτρισμένη», καθώς, σε πολλές περιοχές της χώρας, υπάρχουν αντιδράσεις από γονείς, που δεν επιθυμούν να πάνε τα παιδιά τους στο ίδιο σχολείο με τα παιδιά των προσφύγων.

Υπάρχουν όμως και οι αντίθετες «φωνές», που επίσης δεν είναι λίγες. Μία εξ αυτών προέρχεται από τον αστυνομικό κ. Φωτεινό Παγιαβλά, ο οποίος, με μια ανάρτηση στο Facebook, επιχειρεί να δείξει από τι πραγματικά κινδυνεύουν τα Ελληνόπουλα, που θα καθίσουν στα ίδια θρανία με τα παιδιά των προσφύγων.

Γράφει λοιπόν ο αστυνομικός, μεταξύ άλλων, πως... επιβεβαιώνει ότι «υπάρχει θέμα μετάδοσης (σ.σ. σαφής αναφορά στα περί μετάδοσης ασθενειών)»... «Υπάρχει θέμα μετάδοσης αγάπης, γέλιου, κεφιού, ανθρωπιάς» λέει χαρακτηριστικά, για να σημειώσει, αφού τους ευχηθεί καλή σχολική χρονιά: «Αξίζει να συναναστρεφόμαστε με τα παιδιά, με όλα τα παιδιά!».πηγή: protothema.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :