Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

"Για μία Ελληνική Αστυνομία θεματοφύλακα αρχών και αξιών" το ετήσιο συνέδριο των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο

 


"Αγώνας διαρκείας για μία Ελληνική Αστυνομία
θεματοφύλακα αρχών και αξιών"

Την δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε με την πολύπλευρη κρίση στη χώρα μας να έχει λειτουργήσει καταστροφικά σε όλα τα επίπεδα, ο έλληνας αστυνομικός καλείται να φέρει εις πέρας μία δύσκολη και διττή αποστολή. Από τη μία, να διαφυλάξει τη στοιχειώδη νομιμότητα και την κοινωνική ειρήνη χωρίς να θίξει τον φλοιό των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και από την άλλη, να εξασφαλίσει την ομαλή απόλαυση των άυλων και υλικών αγαθών από όλους, συμβάλλοντας στην άμβλυνση ή έστω στη μη περαιτέρω διεύρυνση του κοινωνικού ρήγματος.
Η Αστυνομία μέσα από την συνδικαλιστική της δράση στοχεύει στην εύρεση τρόπων και μεθόδων προστασίας και διαφύλαξης των πολύτιμων αυτών αγαθών του ανθρώπου. Στο πλαίσιο των δράσεων αυτών θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης η κορυφαία ετήσια διοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

πηγή: penaa.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :