Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ημερίδα με θέμα: «Προστασία ηλικιωμένων για την αποφυγή κλοπών και περιστατικών εξαπάτησης και ενημέρωση ανηλίκων για την ενδοσχολική βία και τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο»

 


Πραγματοποίηση Ημερίδας με θέμα: «Προστασία ηλικιωμένων για την αποφυγή κλοπών και περιστατικών εξαπάτησης και ενημέρωση ανηλίκων για την ενδοσχολική βία και τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο»
Την Παρασκευή (04-11-2016) το πρωί και ώρα 09:30’, στο Αμφιθέατρο - Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στη Χαλκίδα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιήσει Ημερίδα με τις ακόλουθες δύο θεματικές ενότητες:
  • Προστασία και ενημέρωση ηλικιωμένων, για την αποφυγή κλοπών και περιστατικών εξαπάτησης.
  • Ενημέρωση ανηλίκων, για την ενδοσχολική βία και τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο.
Τις θεματικές ενότητες θα αναπτύξουν, κατά σειρά, Αξιωματικός του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο Ψυχολόγοι και Αξιωματικός της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την Ημερίδα θα παρακολουθήσουν ευπαθείς ομάδες πολιτών και μαθητές Σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας.
Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Στρατιωτικών και Δικαστικών Αρχών, της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπαιδευτικών, Επιστημονικών και Επαγγελματικών Φορέων και Συλλόγων, καθώς και Συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ενώσεων αποστράτων.
Σημειώνεται ότι πρόσφατα (την 14-10-2016), πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, ανάλογη Ημερίδα, στην πόλη της Λαμίας.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

πηγή astynomia.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :