Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Αποτελέσματα κοινών ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας και της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, κατά τη θερινή περίοδο στην επικράτεια

 
Σε συνολικά 2.747 ελέγχους, βεβαιώθηκαν 427 αμιγώς αστυνομικές παραβάσεις και συνελήφθησαν 44 άτομα
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού, παρέχει συνδρομή στους φορολογικούς έλεγχους της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, μέσω της πραγματοποίησης κοινών δράσεων, ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο.
 Η συνδρομή αφορά στη διασφάλιση της απρόσκοπτης άσκησης των καθηκόντων των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ παράλληλα  διενεργούνται και έλεγχοι σε θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.
Το τρίτο τρίμηνο του 2016, συγκροτήθηκαν (398) μικτά κλιμάκια ελέγχων στις περιφέρειες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων και διενεργήθηκαν συνολικά (2.747) έλεγχοι, σε όλη την επικράτεια.
Κατά τους ελέγχους αυτούς, πέραν των φορολογικών παραβάσεων, βεβαιώθηκαν (427) παραβάσεις αστυνομικής φύσεως και συνελήφθησαν συνολικά (44) άτομα.
Οι κοινές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων θα συνεχισθούν, με σκοπό τη διασφάλιση της μέγιστης αποτελεσματικότητας των ελέγχων.

πηγή:  hellenicpolice.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :