Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Στην Ξάνθη με τον «Τυροκοφτερό» η αστυνομικός που γράφει παραμύθια - Σκόρπισε χαμόγελα στη Σμίνθη

 
την Ξάνθη βρέθηκε την Παρασκευή η βραβευμένη από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε., συγγραφέας και αστυνομικός Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο παρουσίασης του νέου της βιβλίου με τίτλο «Ο ΤΥΡΟΚΟΦΤΕΡΟΣ». 

Η γνωστή συγγραφέας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στην ορεινή Ξάνθη, αρχικά, όπου και επισκέφθηκε το Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Σμίνθης. Εκεί συνομίλησε με τους μικρούς μαθητές στους οποίους έδωσε αντίγραφα του βιβλίου της ενώ η ίδια σημειώνει για την επίσκεψή της πως "ο Διευθυντής , το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 6/θ Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Σμίνθης με υποδέχθηκαν με αγάπη που λέξεις δε αρκούν για να περιγράψουν. Ακόμα και ο καιρός παρά τις προβλέψεις ήταν σύμμαχος μας.  Κι έτσι η παρουσίαση του ΤΥΡΟΚΟΦΤΕΡΟΥ έγινε κάτω από έναν υπέρλαμπρο ήλιο". 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης , το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης και την τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποί τους.

"Ιδιαίτερα ευχαριστώ για τη συμβολή της τη συνάδελφό μου Διοικητή του Α.Σ. ΜΥΚΗΣ Ανθυπαστυνόμο Χρύσα Καζάκου. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!" συμπληρώνει η ίδια. 

πηγή: xanthinea.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :