Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η παράνομη υλοτομία στον Έβρο

 Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει η παράνομη υλοτομία στον Έβρο, καθώς η οικονομική κρίση έχει γονατίσει τα ελληνικά νοικοκυριά, αναγκάζοντας τα μέλη του να στραφούν σε εναλλακτικούς τρόπους θέρμανσης.
Να θυμήσουμε πως πενήντα δύο (52) παραβάσεις παράνομης υλοτομίας βεβαίωσαν μέσα στο 2015 τα τρία Δασαρχεία του Έβρου.
Οι 32 από αυτές βεβαιώθηκαν από το Δασαρχείο Αλεξανδρούπολης, 13 από το Δασαρχείο Διδυμοτείχου και 7 από το Δασαρχείο Σουφλίου.
Ενώ 48 είναι οι επίσημες καταγγελίες που έκαναν στις δικαστικές αρχές οι δημόσιοι κατήγοροι των τριών υπηρεσιών, από την αρχή του 2016 μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Θράκηνετ  το δασαρχείο Αλεξανδρούπολης θα προσπαθήσει με ότι μέσα διαθέτει να καταπολεμήσει το φαινόμενο της παράνομης υλοτομίας και προειδοποιεί τους παραβάτες ότι τα πρόστιμα είναι τσουχτερά.
Οι υπηρεσίες του Δασαρχείου δίνουν την δυνατότητα σε κατοίκους σε περιοχές με κάτω των 10.000 ατόμων πληθυσμού, τριών δεκαπενθημέρων, όπου θα μπορούν να προμηθεύονται συγκεκριμένες κατηγορίες καυσόξυλων για προσωπική και μόνο χρήση. Το πρώτο δεκαπενθήμερο ξεκινά την 1η του Νοέμβρη.
Τέλος το Δασαρχείο κάνει έκκληση, σε όποιον αντιληφθεί παράνομη δραστηριότητα όπως κόψιμο ή μεταφορά ξύλων σε οποιαδήποτε περιοχή να καλέσει τις αρμόδιες υπηρεσίες.

πηγή: e-evros.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :