Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Η "Αποστολή" στηρίζει οικογένειες στη Θράκη με "δέματα αγάπης"

 

Για 5ο συνεχόμενο μήνα ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», παρέδωσε σε 2182 οικογένειες των ακριτικών περιοχών της Θράκης, της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, δέματα αγάπης.
Πολυμελής αντιπροσωπεία της «Αποστολής» επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Μυτιλήνη και την Καλλονή στη Λέσβο και τη Λήμνο και σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις διέθεσαν τα δέματα.
Επίσης είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με τους κατοίκους των περιοχών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.
Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος Δήμτσαςυπογράμμισε ότι «για τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδοςκ.κ. Ιερώνυμο κάθε ακριτική γωνιά της πατρίδας μας αποτέλεσε, από την πρώτη στιγμή της οικονομικής κρίσης, προτεραιότητα» και πρόσθεσε «το ενδιαφέρον της «Αποστολής» παραμένει άσβεστο για τις χιλιάδες των οικογενειών, που έχουν χάσει τις δουλειές τους, έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει, δυστυχώς, προς το χειρότερο, δίχως οι ίδιοι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν τις ζωές τους».
Τέλος κ. Δήμτσας υπογράμμισε: «πως η Εκκλησία δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψει και, στο μέτρο των δυνάμεών της, θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα τους για να καλύπτει όσο μπορεί τις ανάγκες τους».

πηγή:  e-evros.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :