Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συμμετοχή – ομιλία του Προέδρου της ΠΟΕΥΠΣ στο 27ο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.

 

Αρ.Πρωτ.200                                                                          Αθήνα, 17/10/2016
ΠΡΟΣ: ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ
                                                                                     ΜΕΛΗ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.

ΘΕΜΑ: «Συμμετοχή  – ομιλία στο 27ο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α».

Την συνέχιση του Αγώνα διαρκείας επιβεβαιώσαμε στο 27ο Συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης με μία σύντομη αναδρομή στα προβλήματα του συνδικαλιστικού κινήματος, με την επισήμανση ότι συνιστά έλλειψη σεβασμού προς τις αποφάσεις της δικαιοσύνης του Συντάγματος και των θεσμών που υπηρετούμε και εκπροσωπούμε,  (την μη τήρηση των αποφάσεων του ΣτΕ), με την δέσμευση για την συνέχιση της προσπάθειάς μας για την προώθηση των εκκρεμών ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο μας.
Με αφορμή τους πλειστηριασμούς και την αναμενόμενη κλήση μας σε υπηρεσίες πέρα της αποστολής και του έργου μας, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον Ισπανό Πυροσβέστη που αρνήθηκε να συνεργαστεί στην έξωση 85χρονης που έχανε το σπίτι της επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει το στεγαστικό της δάνειο, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί για αυτή του την άρνηση να υπακούσει στις διαταγές να σπάσει το λουκέτο της εισόδου λέγοντας ότι «Εγώ σώζω ανθρώπους και όχι τράπεζες» και έγινε ίνδαλμα σε όλη την Ισπανία με τα ερωτηματικά που σε όλους μας γεννιούνται, τι θα κάναμε εμείς σε ανάλογη περίπτωση και πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ανάλογα περιστατικά.
Τόσο ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής όσο και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης λαμβάνοντας το λόγο δεν απάντησαν επί της ουσίας των ερωτημάτων που τους θέσαμε.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

πηγή:poeyps.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :