Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Έλεγχοι για την πάταξη του παραεμπορίου από κλιμάκια της ΑΜ-Θ

 
Στη συγκρότηση μικτών κλιμακίων ελέγχου της περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης, προχωρεί η περιφέρεια μετά από απόφαση του περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη.
Στόχος των ελέγχων, είναι πάταξη του παραεμπορίου ιδιαίτερα στους νομούς Ροδόπης, Ξάνθης αλλά και στον βόρειο Έβρο έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα των πωλούμενων προϊόντων και να προστατευθούν οι καταναλωτές, αλλά και οι έμποροί της περιφέρειας από το παράνομο εμπόριο.
Να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου ενώ στους παρανομούντες, τα πρόστιμα θα είναι αυστηρά.
Τέλος να σημειωθεί πως για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα το παραεμπόριο προεδρεύοντος του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Εμπορίου – Παραεμπορίου κ. Οντέρ Μουμίν, και παρουσία της Εκτελεστικής Γραμματέως κας Ζωής Κοσμίδου, των Προϊσταμένων της Γεν. Δ/νσης Ανάπτυξης και Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και υπηρεσιακών παραγόντων από όλη την ΠΑΜΘ.

πηγή: e-evros.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :