Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ο έλεγχος της ταχύτητας θα γίνεται με τη χρήση ραντάρ στον μικρό περιφερειακό της Αλεξανδρούπολης

 Μονόδρομο αποτελεί για την Τροχαία και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης η συνέχιση της πολύ μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλεται εδώ και χρόνια, για μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων αποφασίστηκε να προχωρήσει ο δήμος στην τοποθέτηση 4 πληροφοριακών πινακίδων με την ένδειξη «Η ταχύτητα ελέγχεται με τεχνικά μέσα»στον μικρό περιφερειακό της Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα οι πινακίδες θα τοποθετηθούν στα σημεία:
1) Μετά τη συμβολή της οδού με τις οδούς Παπανδρέου και Νικηταρά στην κατεύθυνση από την Εθνική οδό προς την οδό Γιαννούτσου και 2) μετά τη συμβολή της οδού με τις οδούς Ηροδότου και Αγ. Δημητρίου στην κατεύθυνση από την οδό Γιαννούτσου προς την Εθνική οδό.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων Κώστας Χατζηαναγνώστου, μιλώντας στην εφημερίδα "Γνώμη" ανέφερε χαρακτηριστικά «μετά από την απόδοση του νέου τμήματος της οδού σε κυκλοφορία, αλλά και προηγούμενα, όταν δόθηκαν σε κυκλοφορία τα τμήματα από την οδό Γ. Παπανδρέου ως την οδό Νικηταρά και από την οδό Αγ. Δημητρίου ως την οδό Γιαννούτσου, παρατηρείται το φαινόμενο, λόγω κυρίως του πλάτους της οδού, να αναπτύσσονται ταχύτητες μεγαλύτερες από το προβλεπόμενο ανώτερο όριο ταχύτητας της οδού που είναι 50 χλμ/ώρα. Το γεγονός αυτό πιθανόν να δημιουργήσει κίνδυνο για την πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων».
Τέλος σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας μετά την τοποθέτηση των ενημερωτικών πινακίδων, συνεργεία της τροχαίας θα πραγματοποιούν σε διάφορα σημεία της περιφερειακής οδού ελέγχους ταχύτητας με τη χρήση ραντάρ.

πηγή: .e-evros.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :