Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Δοξάτο για τις εκδηλώσεις μνήμης της Επετείου του Ολοκαυτώματος. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, θα τιμήσει με την παρουσία του την ημέρα μνήμης των σφαγιασθέντων κατοίκων του Δοξάτου, την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

O ∆ήμαρχος ∆οξάτου κ. ∆ημήτριος ∆αλακάκης έχει την ευχαρίστηση να σας προσκαλέσε ιστις εκδηλώσεις μνήμης, που διοργανώνονται με την ευκαιρία της επετείου του Ολοκαυτώματος των κατοίκων του ∆οξάτου στις 29 Σεπτεμβρίου 1941 την Πέμπτη 29η Σεπτεμβρίου 2016. 

Τις εκδηλώσεις, θα τιμήσει με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της ∆ημοκρατίας Κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος. 

Ο ∆ήμαρχος 
∆ήμου ∆οξάτου 
∆ημήτριος ∆αλακάκης


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

18:00 Τρισάγιο στη Μνήμη των Πεσόντων στον Χώρο του Μνημείου του Ολοκαυτώματος των κατοίκων του ∆οξάτου στις 29 Σεπτεμβρίου 1941 


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016


07:00 Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου ∆οξάτου
11:00 Επιμνημόσυνη ∆έηση Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη ∆ράμας κ. κ. Παύλου 
Ομιλία του ∆ημάρχου ∆οξάτου κ.∆ημητρίου ∆αλακάκη
Προσκλητήριο Ηρωικών Νεκρών
Κατάθεση Στεφάνου από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της ∆ημοκρατίας
Τήρηση σιγής ενός λεπτού
Ανάκρουση Εθνικού ύμνου
Ανακήρυξη της Α.Ε. του Προέδρου της ∆ημοκρατίας σε Επίτιμο ∆ημότη ∆οξάτουΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις : 


Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης των οχημάτων όλων των κατηγοριών κατά την επίσκεψη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Προκοπίου στο Δήμο Δοξάτου, την Πέμπτη 29-09-2016, προκειμένου παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης του 2ου Ολοκαυτώματος Δοξάτου.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΡΑΜΑΣ 
Έχοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 "Περί Κώδικος Οδικής Κυκλοφορίας".
2. Το γεγονός ότι την Πέμπτη 29-09-2016,  θα επισκεφθεί τον Δήμο Δοξάτου Δράμας η Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Προκοπίου, προκειμένου παραστεί στις εκδηλώσεις μνήμης του 2ου Ολοκαυτώματος Δοξάτου, με την σημαντική προσέλευση αρχών, φορέων και παραγόντων της περιοχής καθώς και αυξημένου αριθμού πολιτών.
3Το γεγονός ότι η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς κατόπιν εγκατάστασης ειδικής σήμανσης.
4. Το γεγονός ότι η εν λόγω ρύθμιση αποτελεί έκτακτη περίπτωση και επιβάλλεται από ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας για την  αντιμετώπιση τελείως έκτακτης και  προσωρινής κατάστασης, από τις διατάξεις της παρούσας, δεν προκαλείται  δαπάνη σε βάρος του Δημοσίου και αποσκοπούντες στην αποτροπή ενδεχομένου ατυχήματος  και την προστασία των διερχομένων.

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
1) Την απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στο Δοξάτο Δράμας, κατά τις ώρες 07.00΄-13.30΄ της 29/09/2016, από την δ/ση Ελ. Βενιζέλου και Ε.Ο Δράμας-Καβάλας μέχρι την δ/ση Ελ. Βενιζέλου και Καζαντζάκη.
2) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας στην οδό Ελ. Βενιζέλου στο Δοξάτο, από την δ/ση με την οδό Εθν. Αντίστασης μέχρι την δ/ση με την οδό Καζαντζάκη κατά τις ώρες 07.00΄-11.30΄ της 29/09/2016 με εξαίρεση την πομπή της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας.
3) Την απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης επί της οδού Εθν. Αντίστασης στο Δοξάτο, από την δ/ση με την οδό Ελ. Βενιζέλου, μέχρι την δ/ση με την οδό Μ. Αλεξάνδρου κατά τις ώρες 07.00΄-12.30΄ της 29/09/2016.
4) Την απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης επί της Επ. οδού Δοξάτου-Αδριανής στο τμήμα της οδού έμπροσθεν του μνημείου Πεσόντων κατά τις ώρες 07.00΄-12.30΄ της 29/09/2016.
5) Την απαγόρευση της κυκλοφορίας επί της Επ. οδού Δοξάτου- Αδριανής στο τμήμα της οδού έμπροσθεν του μνημείου Πεσόντων και συγκεκριμένα από την δ/ση της Επ. οδού Δοξάτου- Αδριανής με την οδό Ιερολοχιτών, μέχρι τον χώρο στάθμευσης δίπλα στο μνημείο Πεσόντων, κατά τις ώρες 10.30΄-12.00΄ της 29/09/2016 με εξαίρεση την πομπή της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, οχήματα επισήμων και οχήματα στρατού-πυροσβεστικής-ΕΚΑΒ μέχρι πλήρωσης του χώρου στάθμευσης δίπλα στο μνημείο Πεσόντων.
6) Την απαγόρευση της στάσης-στάθμευσης-κυκλοφορίας στην οδό 30ης Ιουνίου στο Δοξάτο, από την δ/ση με την οδο Ελ. Βενιζέλου, μέχρι την δ/ση με την οδό Κων. Παλαιολόγου και στην οδό Κων. Καραμανλή, από την δ/ση με την οδό Εθν. Αντίστασης μέχρι την δ/ση με την οδό Νάνου, κατά τις ώρες 07.00΄-13.00΄ της 29/09/2016 με εξαίρεση την πομπή της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, οχήματα επισήμων και οχήματα στρατού – πυροσβεστικής- ΕΚ 2.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται σύμφωνα με την σήμανση που θα τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό με την συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Δράμας.
Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
Η παρούσα να δημοσιευθεί στον ημερήσιο τύπο και να αναρτηθεί στους συνήθεις τόπους δημοσίων ανακοινώσεων.αναδημοσίευση από  www.dramania.grΈνωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :