Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Ευκολότερα τα ραντεβού με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ

 

Τη ζωή των ασφαλισμένων του προσανατολίζεται να διευκολύνει ο ΕΟΠΥΥ από τον νέο χρόνο... αρκεί αυτοί να διαθέτουν διαδίκτυο.
Ειδικότερα, θα μπορούν να απευθύνονται στην αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Οργανισμού ή σε ειδική εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο και όχι απευθείας στον γιατρό. Θα εισάγουν στο σύστημα την περιοχή, την ειδικότητα που ψάχνουν και τον επιθυμητό χρόνο και τη διεκπεραίωση θα αναλαμβάνει ο ΕΟΠΥΥ, με την εμφάνιση στο σύστημα όλων των λεπτομερειών για το ραντεβού.
AdTech Ad
Με τον τρόπο αυτό, ο ΕΟΠΥΥ ευελπιστεί να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχουν σήμερα οι ασφαλισμένοι με το μηνιαίο «πλαφόν» των 200 δωρεάν ραντεβού ανά συμβεβλημένο γιατρό. Σε πολλές περιπτώσεις, οι γιατροί δηλώνουν πως έχουν συμπληρώσει το «πλαφόν» από τις πρώτες μέρες του μήνα, ζητώντας από τους ασφαλισμένους να πληρώσουν οι ίδιοι την επίσκεψη. Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ εκτιμά ότι υπάρχει σοβαρό θέμα με το «πλαφόν», το οποίο «κλειδώνει» γρήγορα. Εξετάζει δε καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει πλασματικότητα στην πλειονότητα των περιπτώσεων.
Για τον σκοπό αυτόν, οι υπηρεσίες του Οργανισμού αναλαμβάνουν τα ραντεβού, ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζουν σε ποιες περιπτώσεις έχει κλείσει πραγματικά το «πλαφόν» και σε ποιες όχι.
Η λειτουργία του συστήματος στηρίζεται σε μια σημαντική παρέμβαση στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο. Δεν πρόκειται για μια αισθητική βελτίωση, καθώς θα περιλαμβάνει καινοτομίες και την αναγκαία διαδραστικότητα: ο ασφαλισμένος θα ρωτάει και μια ομάδα ειδικών θα απαντούν, βασιζόμενοι σε μια βάση ηλεκτρονικών δεδομένων.

πηγή: economy365.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :