Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Συμπλοκή αντιεξουσιαστών και του διοικητή της ασφάλειας Κομοτηνής (+Φώτο)

 Με τη συμπλοκή αντιεξουσιαστών και του διοικητή της ασφάλειας Κομοτηνής έληξε η πορεία που διοργανώθηκε για τα 3 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στην Κομοτηνή. Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κομοτηνής με ελαφριά τραύματα.

Αστυνομικές δυνάμεις ακολουθούσαν και προπορεύονταν της πορείας και την ώρα της άφιξης της στην κεντρική πλατεία και συγκεκριμένα μπροστά στο κατάστημα Γρηγόρης Μικρογεύματα, σημειώθηκαν λεκτικά επεισόδια με άνδρες της ασφάλειας. Αμέσως μετά αντιεξουσιαστές κινήθηκαν προς το σημείο τους και τότε συνεπλάκησαν με τον διοικητή της ασφάλειας Με τη συμπλοκή αντιεξουσιαστών και του διοικητή της ασφάλειας Κομοτηνής έληξε η πορεία που διοργανώθηκε για τα 3 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στην Κομοτηνή. Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησε η πορεία από την κεντρική πλατεία Κομοτηνής, όπου κατέληξε σχεδόν μία ώρα αργότερα. Αστυνομικές δυνάμεις ακολουθούσαν και προπορεύονταν της πορείας και την ώρα της άφιξης της στην κεντρική πλατεία και συγκεκριμένα μπροστά στο κατάστημα Γρηγόρης Μικρογεύματα, σημειώθηκαν λεκτικά επεισόδια με άνδρες της ασφάλειας. Στη συνέχεια  αντιεξουσιαστές κινήθηκαν προς το σημείο τους και τότε συνεπλάκησαν με τον διοικητή της ασφάλειας. Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κομοτηνής με ελαφρείς τραυματισμούς,.


Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=104625

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :