Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Φαινόμενο της εποχής : Κουπόνια λαϊκής του 1 ευρώ από την περιφέρεια Αττικής

 Η Περιφέρεια Αττικής θα διανείμει σε ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες και συγκεκριμένα σε οικογένειες με απροστάτευτα ανήλικα μέλη, 986.160 ευρώ σε είδη λαϊκών αγορών μέσω κουπονιών.

Την απόφαση έλαβε το Περιφερειακό Συμβουλίο, μετά την εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Αττικής για την Κοινωνική Πολιτική. Κατερίνας Θανοπούλου και του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου και Πρόεδρο της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Στέλιο Κοροβέση, με θετική ψήφο όλων των παρατάξεων (και λευκό από την παράταξη του κ. Σγουρού). Πιο συγκεκριμένα, η διάθεση του ποσού από 01/10/2016 έως 01/10/2017, αφορά 737 οικογένειες και θα γίνει ως εξής: - 412 οικογένειες με ένα παιδί, που θα λάβουν ανά μήνα και για δώδεκα μήνες κουπόνια αξίας 100 ευρώ μηνιαίως. - 226 οικογένειες με δύο παιδιά, που θα λάβουν ανά μήνα και για δώδεκα μήνες κουπόνια αξίας 120 ευρώ μηνιαίως. - 99 οικογένειες με τρία παιδιά και άνω, που θα λάβουν ανά μήνα και για δώδεκα μήνες, κουπόνια αξίας 140 ευρώ μηνιαίως. Οι πωλητές των λαϊκών αγορών, από τους οποίους θα προμηθεύονται οι δικαιούχοι με την χρήση των κουπονιών, θα εισπράττουν τα αναλογούντα ποσά μέσω των Ομοσπονδιών τους, στις οποίες η Περιφέρεια Αττικής θα καταβάλει ανά δίμηνο τα αντίστοιχα κονδύλια.

πηγή : www.dikaiologitika.gr

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :