Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας συναντήθηκαν την 18/09/2016 αστυνομικοί της Δράμας

 
Συζήτησαν για το νέο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ και τα αιτήματά τους, μετέφεραν κατά την επίσκεψή τους στον αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Πατακάκη, εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών ΑΜ-Θ και του Σωματείου Αστυνομικών Ν. Δράμας. Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΑΜ-Θ κ. Δραγουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Παπαθεμελής και το μέλος της Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών ΑΜ-Θ κα. Σάντολη, καθώς και  το Σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δράμας με τον Πρόεδρο του κ. Πιτσίκογλου και την ταμία κα. Ζαχοπούλου.
Κατά την επίσκεψη τους οι Πρόεδροι μετέφεραν στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πατακάκη τα αιτήματα τόσο της Ένωσης όσο και του Σωματείου, που αντιπροσωπεύουν όλες τις βαθμίδες του σώματος του Νομού Δράμας και πρότειναν την αξιοποίηση του 4ου ορόφου του νέου κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, που υλοποιείται χάριν στις συντονισμένες ενέργειες της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, με την δημιουργία υποδομών που κρίνονται απαραίτητες για τη καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας και εκπαίδευσης των αστυνομικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης.
Από την μεριά του ο κ. Πατακάκης τόνισε ότι το νέο  Αστυνομικό Μέγαρο θα είναι έτοιμο στις προδιαγεγραμμένες ημερομηνίες και ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα κάθε τους προσπάθεια.Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :