Κυριακή, 7 Αυγούστου 2016

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

Το έγγραφο απάντηση του ΥΠΕΘΑ στο ΥΠΟΙΚ για το νέο μισθολόγιο!

 Απόλυτη επιβεβαίωση Militaire .
To Militaire.gr έχει στη διάθεσή του και δημοσιοποιεί το κατεπείγον έγγραφο του ΥΠΕΘΑ προς το υπουργείο Οικονομικών με την υπογραφή Καμμένου. Θέμα το νέο ειδικό μισθολόγιο που αποκάλυψε το Militaire.gr .Τα όσα αναφέρονται στο έγγραφο επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας όσα έγραψε το Militaire.gr.
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος επιβεβαιώνει εγγράφως πλέον ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει σχεδιάσει να “καλύψει” τις περικοπές με τη λεγόμενη “προσωπική διαφορά”. Στο έγγραφο του ΥΠΕΘΑ εξηγούνται επαρκώς όλες οι αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει η καθιέρωση της προσωπικής διαφοράς.
Η προσωπική διαφορά μεταξύ άλλων όπως αναφέρεται “συνιστά πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων και η ισχύς της θα μετακυλιστεί σε χρονικό διάστημα από 6 έως 8 έτη, ανά στέλεχος”! Το πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων θα μειώσει τις αποδοχές των στελεχών κατά 10%, αναφέρεται στο έγγραφο.
Στο έγγραφο Καμμένου και Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης, υπενθυμίζονται όλα όσα οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας, με πιο πρόσφατο το προσφυγικό για το οποίο αποκαλύπτονται πολλά για την εμπλοκή και τα έξοδα που επιβάρυναν τις ΕΔ.
Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία του εγγράφου που έχει φθάσει στο ΥΠΟΙΚ. Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Τον Σεπτέμβρη θα φανεί.

eggrafo_kammenou1 copy

eggrafo_kammenou2 copy

eggrafo_kammenou3 copy
eggrafo_kammenou4 copy
πηγή:militaire.gr
πρωτότυπη δημοσίευση:http://www.militaire.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B9/

Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ.

About Ένωση Αξιωματικών Α.Μ.Θ. -

Σκοπός της E.A.A.M.Θ. είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών της.

Subscribe to this Blog via Email :